Alles voor uw Visboot

Boat Innovation Lowrance Fishfinder

Alles voor uw visboot

Door ons brede aanbod, bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om visboten en toebehoren. Wij zijn altijd up-to-date  van de nieuwste elektronica. Daarnaast zijn wij leverancier van verschillende merken fishfinders en elektromotoren. Ook zijn wij officieel dealer van Minn Kota en werken wij samen met Innovator Boats.

Bekijk gerust onze webshop of neem contact op voor advies! 

Boat Innovation; ervaren en deskundig

Boat Innovation B.V. – voorheen genaamd Evin – is al meer dan twintig jaar actief op het gebied van visboten. Door onze kennis en expertise kunnen wij u goed adviseren over de apparatuur van bijvoorbeeld Lowrance, Garmin en Humminbird. Echter kunt u bij ons ook terecht voor accu’s & laders, accessoires of onderdelen van andere merken . 

In onze werkplaats doen wij reparaties en kunnen wij apparatuur opbouwen. Kortom; bij ons bent u in goede handen. 

Minn Kota Motoren

Als officieel dealer van Minn Kota leveren wij niet alleen nieuwe elektromotoren maar doen wij ook service en reparatie. Daarnaast voorzien wij de elektromotoren altijd van RVS lagers. Deze modificatie voeren wij uit ten behoeve van uw motor.

Wij zijn een erkend Minn Kota servicepunt en kennen uw elektromotor van binnen en buiten. Heeft u problemen met uw motor? Of heeft uw motor onderhoud nodig? Wij helpen u graag. 

Innovator Boats

Wij zijn ontzettend trots op onze samenwerking met Innovator Boats uit Zweden. De visboten worden op maat gebouwd voor onze klanten. Zo kunt u de boot inrichten naar uw eigen wensen en behoeften.

Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar vanaf 4,60 meter tot zelfs 6,80 meter. De boten zijn geheel vrij van hout en gemaakt van zeewaardig 5083 aluminium. Klik hier voor de site van Innovator Boats. 

Nieuws omtrent uw visboot

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en trends betreft visapparatuur. In onze blog kunt u de nieuwste producten bekijken en instructievideo’s vinden. 

Scroll naar boven

Producten

Fishfinders

Elektromotoren

Accu's

Accessoires