Alles voor uw Visboot

Boat Innovation Lowrance Fishfinder

Alles voor uw Visboot

Bij ons vind u echt alles voor uw visboot. Wij zijn altijd up to date als het gaat om de nieuwste elektronica. Groot en compleet assortiment van Fishfinders van de grote merken en elektromotoren.

Boat Innovation

Boat Innovation B.V. is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van visboten. Met onze kennis bent u aan het juiste adres met uw visboot. Daarom kunnen wij u een goed advies geven over apparatuur van bijvoorbeeld Lowrance, Garmin en Humminbird. Daarnaast voeren wij nog tal van merken voor de overige accessoires. In onze werkplaats kunnen wij apparatuur opbouwen en doen we reparaties. Kortom wij hebben alles voor uw visboot!

Minn Kota Motoren

Als officieel dealer van Minn Kota leveren wij niet alleen nieuwe elektromotoren maar doen wij ook service en reparatie. Wij zijn een erkend Minn Kota service punt en kennen uw elektromotor van binnen en buiten. Heeft u problemen met u motor of heeft hij onderhoud nodig wij helpen u graag. 

Daarnaast zijn de door ons geleverde motoren altijd voorzien door ons van RVS lagers. Dit is een modificatie die wij uitvoeren ten behoeve van uw motor.

Innovator Boats

Wij zijn super trots op onze samenwerking met Innovator Boats uit zweden. Deze visboot worden voor klanten gebouwd en kunnen hierin hun eigen wensen kwijt. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar vanaf 4,6m tot 6,8m aan toe. Ze zijn geheel vrij van hout en gemaakt van zeewaardig 5083 aluminium. Klik hier om deze mooie boten te bekijken. 

Nieuws omtrent je visboot

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en trends betreft apparatuur. In onze Vlog/Blog delen wij de nieuwste producten en instructie video’s.

Producten

Fishfinders

Elektromotoren

Accu's

Accessoires